Termeni și condiții - Oto

Termeni și condiții

oto.md este un magazin on-line de produse casnice si/sau electronice.

Securitatea datelor cu caracter personal

Compania DCECOMMERCE S.R.L., colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal a clienților. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului clientul și se vor baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate. Compania DCECOMMERCE S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației și în conformitate cu Politica de confidențialitate. Aceste date aferente Operațiunii de plată va include însă nu se va limita la:

Adresa IP a clientului;
Numele clientului;
Prenumele clientului;
Telefonul clientului;
Tipul Cardului;
Numele clientului indicat pe card;
Adresa email client;
Valuta tranzacției;
Informații despre livrare;

Serviciul suport

DCECOMMERCE S.R.L. oferă clienţilor săi Serviciul suport la numărul de telefon 060767687.  Zilele de lucru a Serviciului suport  Luni – Vineri, orele de lucru 09:00 – 18:00.

Serviciul suport oferă consultarea clienţilor cu privire la mărfurile şi serviciile oferite de Magazinul electronic, modalităţile de plată, de livrare şi revocare a Operațiunii de plată /Tranzacţiilor practicate. Serviciul suport  este obligat să primească de la Cumpărători reclamaţii, să asigure informarea acestora cu privire la statutul procesului de investigaţie a reclamaţiilor, şi, după caz, să asigure investigarea reclamațiilor.

Cum cumpărăm? Tehnologia efectuării cumpărăturii

Pe pagina produsului dorit, selectați cantitatea și tipul produsului. Click pe butonul ‘ADAUGĂ ÎN COȘ’, disponibil sub imaginile produselor. Produsul este acum disponibil în ‘COȘUL DE CUMPĂRĂTURI’. Acesta este accesibil din coltul dreapta al paginii. Treceți cu mouse-ul peste link, sau click, pentru a descoperi ‘COȘUL DE CUMPĂRĂTURI’. Editează sau continuă cu comanda mărfurilor prin click pe butonul ‘COMANDĂ’.

Introduceţi datele de contact şi datele livrării mărfii:

Adresa poștei electronice a Cumpărătorului;
Numărul de telefon al Cumpărătorului;
în cazul în care Vânzarea presupune livrare, datele necesare pentru asigurarea cu succes a livrării:
adresa de livrare;
numele, prenumele, numărul de telefon al Destinatarului în cazul în care acesta este diferit de Cumpărător.

După care este necesară selectarea metodei de plată.

Click pe ‘CONTINUĂ’ pentru a continua pe platforma de plată securizată.

Cum plătim? Tehnologia efectuării tranzacției de plată

Înaintea purcederii la perfectarea Operațiunii de plată, toți parametrii și condițiile de bază ale Vânzării direcționate spre achitare să fie pusă la dispoziția Cumpărătorului:

identificatorul unic al Comenzii;
preţul şi cantitatea fiecărui produs / serviciu din cadrul Tranzacției;
în cazul în care Tranzacția presupune livrare:
condițiile livrării – deplin sau doar referinţă la Condiţiile comerciale, iar în cazul în care Condiţiile comerciale prevăd diferite modalităţi de livrare, atunci trebuie să fie indicată univoc şi modalitatea livrării aplicabilă acestei Tranzacții;
datele livrării (numele, prenumele, numărul de telefon ale Destinatarului, adresa livrării);
preţul livrării, dacă se aplică plata respectivă;
alte plăţi dacă se aplică în cadrul acestei Tranzacții;
valoarea totală a comenzii, egală cu suma Operațiunii de plată care va fi iniţiată de Comerciant pentru achitarea Vânzării date;
referință și link activ la Condițiile comerciale;
alte condiţii speciale eventual aplicabile Tranzacției date.

Anterior inițierii Tranzacției de plată Cumpărătorul trebuie să prezinte acordul său în privinţa Condiţiilor comerciale prin bifarea punctului „Am luat la cunoştinţă şi sunt de acord cu Condiţiile comerciale”.

Plata se poate efectua prin intermediul instrumentelor de plată oferite de ”Paynet Service” SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Site-ul oto.md este securizat, DCECOMMERCE S.R.L. nu păstrează datele dvs. personale, a contului sau a cardului folosite în efectuarea unei tranzacții online.

Livrare și returnare

DCECOMMERCE S.R.L. folosește serviciile de curieratat proprii.

Livrarea în Chișinău – Detalii disponibile aici.

Livrare pe teritoriul Republicii Moldova – Detalii disponibile aici.

Returnare – Detalii disponibile aici.

Politica de confidențialitate

Confidenţialitatea datelor clienţilor este foarte importantă pentru noi. DCECOMMERCE S.R.L. îşi respectă şi protejează clienţii. Modul de utilizare a informaţiilor puse la dispoziţie de către clienţi este prezentat în continuare. Dacă se fac actualizări ale politicii de confidenţialitate, acestea vor fi publicate pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidenţialitate, în orice moment.

Dispoziții finale și judiciare

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. La apariția unor conflicte în timpul cumpărării, achitării sau livrării produselor procurate de la compania DCECOMMERCE S.R.L. și care nu sunt reglementate printr-un punct al acestui act, vor fi soluționate pe cale amiabilă, în decurs de 30 zile lucrătoare din momentul înștiințării în formă scrisă a problemei.

În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova. Fiind de acord cu acești termeni și condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Abonare la reduceri

    Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
    Produse
    0 Preferate
    0 items Coș
    Cont